Kriterielisten som burde gitt napp

Man trenger ikke å lese mer enn et par overskrifter i en tilfeldig nettavis for å forstå at dagens sjekkemarked er en smule brutalt. I stedet for å treffes tilfeldig, bli kjent og finne ut om man har felles interesser og liker hverandre, blir man nå valgt eller valgt bort basert på hvor bra man tar seg ut på et bilde.

Det er massevis av artikler om temaet. «På Tinder dømmer du kun etter utseendet», «Nødhjelp for den ensomme sveiperen» og Morgenbladet-artikkelen «Du kan ikke sutre deg til dame», som handler om at én av fire norske menn ender opp uten dame og dermed forblir barnløse. Det er ifølge Sissel Gran «tarzantypene» som blir valgt, og «hæin Gunnar på Mo» som sitter igjen som veggpryd. Kvinner tar mer utdannelse enn tidligere, og kravlisten til potensielle friere blir lengre. I artikkelen stilles spørsmålet; er norske kvinner blitt for kresne?

Ja, ting kan tyde på det. Dette ble nemlig et tema da jeg og en singel 33 år gammel venninne satt og drakk litt vin på et svaberg for noen dager siden. Hun passer rett inn i den typen damer Morgenbladet omtaler. Hun har høy utdannelse og har vært på x antall Tinder-dater, foreløpig uten at det har resultert i tosomhet.

Min venninne syntes at et “ser ut over landskapet og tenker over egen skjebne”-bilde passet fint. Så det er det hun gjør her. 

Og jammen kom hun med en liste med krav, hun også. For å få en date med henne må du oppfylle følgende kriterier:

* Du må ha en kroppstemperatur på omtrent 37 grader.

* Du må ha utovertiss. (Dette punktet kan revurderes om singeltilværelsen trekker ut altfor lenge.)

* Du må huske OL på Lillehammer. (Dette punktet kan også justeres etter behov. For øyeblikket er behovene av en slik karakter at punktet er utvidet til å omfatte individer som ble unnfanget før eller under OL på Lillehammer, eventuelt til nød OL i Nagano.)

* Du bør ikke huske for mye av OL i Oslo.

Selv om jeg ikke under noen omstendighet fikk lov til å utforme dette innlegget som en kontaktannonse, kan jeg informere om at min venninne er en intelligent, slank, søt og passe høy dame med en humor som ved flere anledninger har fått meg til å miste pusten av latter, en uvanlig stor dose selvironi og en meget ryddig økonomi. Hun er svært bereist, har førerkort klasse B, grønne fingre og hun vil gjerne fri deg fra din barnløshet.

Jeg kan være villig til å videreformidle kontakt, dersom du også kommer gjennom mitt nåløye, som muligens kan oppfattes som litt trangere. 

– Renate – 

 

Vil du følge bloggen min på Facebook? Klikk her 🙂  

#dating #singellivet #tinder #sjekkeapp #sjekking #datinglivet (ikke en) #kontaktannonse #muligensirrelevant #nettavisen #side2 #blogg 

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; }
/* Add your own MailChimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block.
We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

Vil du ha epost om nye blogginnlegg?

* indicates required
 
 

2 kommentarer
    1. Hvis ikke hun allerede har gjort det så burde hun prøve sukker.no Mulig det er lettere å finne noe mer seriøst der enn på tinder 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg