Trasking i Londons gater

Vi er i London! Sommerturen vår starter her, men etter tre overnattinger skal vi hente en leiebil og kjøre innover i landet. Da står safarihotell, kvekerbryllup og Wales på programmet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hennes majestet Dronningen av England sitter pent og rolig mellom legohyllene på Hamleys. Jeg husker de første gangene jeg var i London, da syntes jeg Hamleys var et helt fantastisk sted. Nå er jeg lei, og drar ikke hit hvis jeg er i London uten barn. Hamleys opererer med egne priser på det meste, noen pund ekstra i forhold til hva man betaler på andre butikker, og det er utrolig bråkete der. Men for guttene er Hamleys fortsatt magisk, og de gikk fornøyde ut derfra med hver sin pakke i en pose, kjøpt for lommepenger fra bestemor. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvilken legofigur er du? Alle, hvis du gidder å stå her lenge nok. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fra ancient Egypt utstillingen på British Museum. Det var i denne utstillingen vi brukte mest tid, guttene syntes mumiene var fascinerende.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På vei ut, etter en times tid på museet. Inne på utstillingene var det helt ekstremt mye mennesker, det var godt å komme ut igjen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så bar det videre, mot Caffe Concerto, hvor vi hadde planer om en helt spesiell lunsj. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Forrige gang jeg var i London hadde jeg og min venninne Paulina afternoon tea på Ritz. Der var det tydelige forventninger til korrekt oppførsel, så jeg tok ikke sjansen på å ta med meg guttene dit. Men afternoon tea er å få på mange andre steder også, som Caffe Concerto, hvor vi spiste i går. En fullstendig afternoon tea består av sandwicher uten skorper med typisk sånn snittepålegg, scones med jordbærsyltetøy og clotted cream (som vel egentlig er smør laget med sukker i stedet for salt?) og litt forskjellige dessertkaker på toppen. Jeg elsker det, og guttene likte det også. Satser på å spise det en gang til mens vi er her! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Carnaby. Her er det så koselig, det er ett av mine favorittsteder i London. Her finnes blant annet en Camperbutikk, og der kjøpte jeg meg nye sko. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi brukte ikke noe transportmiddel i dag, vi bor på et hotell i Marylebone-området, så vi har grei gangavstand til det aller meste. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og det synes jeg er fint, jeg liker å gå når jeg er på tur, da får man sett mye mer, og kommer tilfeldigvis over ting man ville gått glipp av om man satt i en taxi. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dagen ble avsluttet med fotballkamp på hotellrommet. Den varte veldig lenge, med to ekstrarunder og straffesparkkonkurranse. Når det endelig var over og England vant hørte vi jubelrop i gatene her, fra de som hadde sett kampen på pub.   

– Renate – 

 

Vil du følge bloggen min på Facebook? Klikk her 🙂  

#reise #london #england #reismedbarn #sommerferie #sommer #britishmuseum #hamleys #caffeconcerto #afternoontea #fotballvm #carnaby #muligensirrelevant #nettavisen #side2 #blogg 

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; }
/* Add your own MailChimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block.
We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

Vil du ha epost om nye blogginnlegg?

* indicates required
 
 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg