Når en liten mus skal ut og gå …

I helgen hadde jeg og Lillebror en skikkelig fin feriedag. Mens Storebror og pappaen var opptatt med andre ting, spurte jeg Lillebror hva han hadde mest lyst til å gjøre hvis vi skulle finne på noe sammen bare han og jeg? Da ville han ta med løpesykkelen og gå en tur ned til stranda. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og mens vi gikk langs grusveien bråstoppet Lillebror plutselig. “Hva er det?” sa han. Han pekte på en liten brun ting på bakken. Det var en liten mus, den minste jeg har sett noen gang. Det må ha vært en baby, og den stod midt i veien. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg hadde ikke så veldig lyst til å ta på den, men Lillebror syntes ikke det var noe problem, så han fikk reddet den ut i veikanten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så plukket vi noen markjordbær til den, så den hadde noe å spise mens den ventet på mammaen sin. Jeg vet ikke om mus spiser markjordbær, men det var i alle fall godt ment. 

Noen ganger er det veldig deilig å få litt tid alene med bare ett av barna. Da er det ingen som krangler, og man kan gjøre alt i dette barnets tempo. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Man kan stoppe når barnet vil stoppe, og plukke markjordbær eller se på blomster, uten at det er noen andre som blir utålmodige og vil videre. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lillebror ville bade litt da vi kom frem, men det ble et kort bad, for det blåste ganske mye. Mens han etterpå varmet seg i håndkleet på fanget mitt satt vi lenge helt stille og bare så utover sjøen. Det var feriefølelse, det! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Før vi dro fra stranda tok vi med oss det vi fant av søppel. Det var ikke så mye denne gangen, og det er jo bra. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lillebror hadde også lyst til å ta noen bilder. Det ble en del bilder uten hode, før jeg skjønte at jeg måtte dukke ned for å bli med på bildet.

– Renate – 

 

Vil du følge bloggen min på Facebook? Klikk her 🙂  

#sjø #mus #markjordbær #ferie #sommer #sommerferie #mamma #barn #mammablogg #hjemmeferie #tid #alenetid #muligensirrelevant #nettavisen #side2 #blogg 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg