Respekt, tålmodighet og forståelse

Lekerommet på barneavdelinga. 

Her, på barneavdelinga på det lokale sykehuset, har vi tilbrakt deler av dagen. Og deler av dagen før der, og dagen før der, og dagen før der … Jeg har nevnt tidligere at en av sønnene mine har kronisk sykdom. Selv om dette er en stor del av hverdagen vår omtaler jeg det veldig sjeldent på bloggen, fordi jeg tenker at informasjon fra mine barns journaler ikke hører hjemme her. Jeg prøver også å legge til rette for at de ikke skal hate bloggermammaen sin når de blir eldre.

Men, i dag nevner jeg det bittelitt likevel, om enn noe diffust, fordi jeg synes barneavdelinga fortjener litt skryt etter kritikken jeg har gitt dem tidligere.

Denne gangen har vi nemlig opplevd sykepleiere med en helt annen tilnærming til behandlingen. De har brukt den tiden som har vært nødvendig å bruke, de har vist omsorg for gutten og de har kommet med gode idéer når situasjonen har vært i ferd med å låse seg. Vi er veldig fornøyde!  

Dessert og premie. I dag fikk vi mandelpudding, og svinestek til middag. Det er jo søndag. 

Jeg ønsker meg fortsatt stoppskilt, da, men så lenge barnet mitt opplever å bli møtt med respekt, tålmodighet og forståelse, slik han har denne uka, skal ikke jeg blande meg inn i hvilken metode sykepleieren velger å bruke. Det er ikke siste gang vi skal dit, men den opplevelsen vi har hatt nå har gjort at både mor og barn beveger oss mot sjette etasje med litt lettere hjerte. Jeg håper det er avdelingens nye standard vi har fått en smakebit av. Og da mener jeg ikke maten, selv om den også var god i dag … 😉  

– Renate – 

 

Vil du følge bloggen min på Facebook? Klikk her 🙂  

#mamma #mammablogg #sykehusbarn #barn #kronisksykdom #muligensirrelevant #nettavisen #side2 #blogg 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg