Det er travle tider

Når det nærmer seg skoleferie skal liksom alt skje på en gang. I tillegg til de vanlige fotballtreningene, kampene og cupene skal både skole, barnehage, fritidsaktiviteter og jobber ha sine avslutningsfester, så det er ikke en eneste ledig kveld i kalenderen på en god stund.

Alle sånne arrangementer er hver for seg veldig hyggelige, men jeg blir litt stressa av at det ikke er noe dødtid i sikte. I tillegg har jeg vært heldig og fått en del skriveoppdrag de siste ukene, og sånt takker ikke en stakkars frilanser nei til. Så i går satt jeg oppe til halv tolv og svarte på eposter fordi jeg kom hjem alt for seint fra enda et (veldig hyggelig) arrangement, selv om jeg skulle opp igjen klokka seks i dag og pakke til båttur med 9. trinn på skolen der jeg jobber. Men blogginnlegg, det ble det ikke tid til, så i stedet satte jeg meg bare ned nå og lirte av meg denne lille tiraden om hvor travelt jeg har det. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da jeg kom hjem fra jobb i stad så jeg i gangen at Storebror også har hatt det travelt − med å få lest Donaldbladet som kom i posten. Jeg fant ham og bladet i sola på verandaen, og da så han ikke så travel ut lenger. 

– Renate – 

 

Vil du følge bloggen min på Facebook? Klikk her 🙂  

#travletider #travelt #stress #snartsommerferie #sommer #mamma #barn #skolebarn #fotballmamma #hæsjtæggsergøy #muligensirrelevant #nettavisen #side2 #blogg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg