Redd for å fryse i 50 grader  

Det har vært en del svette dager de siste ukene. Jeg har kjørt hjem fra jobb med alle bilvinduene åpne og t-skjorta klistra til ryggen. Etter å ha hentet to like svette gutter, én i barnehagen og én på skolen, har jeg kjørt hjem og åpnet alle vinduer og alle dører, og fylt opp plaskebassenget på verandaen.

Men uansett hvor varmt det er, så forlater jeg ikke huset uten å ha med varme klær. Jeg hater å fryse, og jeg fryser veldig lett. For en ekte frysepinn er det mange muligheter til å fryse selv om det er sommer. Det er alltid noen andre som er varmere enn meg, og insisterer på å skru airconditionen på fullt, både i biler og i hus. Hvis jeg sitter i en båt som går fort, fryser jeg, og hvis jeg sitter ute om kvelden. Hvis det blåser litt for mye, eller hvis jeg har bada. Jeg kan også bli veldig kald hvis jeg spiser en stor is.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På Venice Beach i fjor. Her frøs jeg også, faktisk, for det blåste så. 

I dag viste termometeret at det var 33.3 grader på kjøkkenet og 50.8 i sola på verandaen, så jeg gikk i kort shorts og den luftigste toppen jeg har. Men da vi ble invitert til svigermor, pakket jeg selvfølgelig med meg en genser og en bukse. For tenk om temperaturen var annerledes hjemme hos henne? Tenk om vi skulle innom et sted med aircondition? Dessuten må jeg litt nærmere ekvator før jeg tør å stole på at t-skjorte-temperatur holder seg utover kvelden. (I Las Vegas, for eksempel, der følte jeg meg rimelig trygg.) 

Men nå er jeg hjemme igjen, og jeg har ikke hatt på meg genseren én eneste gang. Jeg har vært varm absolutt hele tiden. Denne sommeren er faktisk så varm at jeg kan gå en hel dag uten å fryse. Da er det varmt, da.

– Renate – 

 

Vil du følge bloggen min på Facebook? Klikk her 🙂  

#varmt #hett #sommer #tropenatt #tropedag #frysepinn #heteslag #muligensirrelevant #nettavisen #side2 #blogg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg