En møblert ørken i Stockholm

Da festlighetene var over på 17. mai satte vi oss i bilen og kjørte over grensen til vårt kjære naboland. Det endelige målet var Stockholm, men vi tok en overnatting i Årjäng på veien, siden 9-10 timer blir litt drøyt å kjøre på én kveld. Det er faktisk ingen kvelder som er så lange.  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her i Stockholm besøker vi min bror og hans kone. Benjamin og Margreta heter de, og de får posten sin gjennom en sprekk i døren. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter en kopp kaffe måtte vi strekke litt på beina mens vi ventet på at Margreta skulle komme hjem fra jobb, så Benjamin tok oss med til ørkenen. Vi stilte ingen spørsmål, vi bare ble med. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi ble litt overrasket da det viste seg at ørkenen var møblert. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Godt å slappe av litt på sofaen foran tven etter en lang dag på farten. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Egentlig er ørkenen restene av et sandtak. Der var også en kabeltrommel, så Benjamin fikk øvd seg litt på gamle kunster. Vi har en i hagen hjemme hos foreldrene våre som han pleide å løpe på der. Et slags omvendt hamsterhjul, kan man si. Benjamin kan også sykle på etthjulssykkel samtidig som han spiller gitar bakpå nakken − vi er ganske stolte over å kjenne ham. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er det barnetv snart? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Et fint sted å ta familiebilde, synes vi.

Dette er fra vår første kveld her, i morgen legger jeg ut bilder fra bydagen vi hadde på lørdag − en veldig innholdsrik dag.  

– Renate – 

 

Vil du følge bloggen min på Facebook? 🙂

#reise #foto #stockholm #sverige #barn #lek #nettavisen #muligensirrelevant #side2 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg