USA gjennom en 7-årings kameralinse

En stund før vi dro til USA i fjor sommer, arvet Storebror det gamle kameraet mitt. Han tok det med seg på turen og viste meg et par bilder underveis, men etter at vi kom hjem ble kameraet rotet bort. Så dukket det opp igjen for noen dager siden, og det var utrolig moro å se gjennom bildene han hadde tatt. Først og fremst var det veldig spennende å se hva han hadde valgt å ta bilder av. I tillegg var en del av bildene rett og slett veldig gode bilder.

Og jeg fikk lov til å lage blogginnlegg med bildene hans! Jeg måtte love å utelate selfiene, da. 

Dette er en skulptur som stod ute i fiskedammen i matsalen på hotellet vi overnattet på i San Francisco.

 

Her er vi ute og kjører i San Francisco, på vei til Walt Disney-museet. Jeg husker at Storebror var fascinert av de store tømmerstokkene på lastebilen foran oss. 

Her har han tatt bilde gjennom bilvinduet, av et fint tre som ikke jeg la merke til. Kanskje jeg satt med nesa i en bok?

I denne gaten var det forskjellig farge på alle hus som lå i nærheten av hverandre. 

En stor kirkegård, fotografert i forbifarten i San Francisco. 

Golden Gate Bridge sett fra baksetet. 

Alcatraz kan skues i det fjerne, fotografert fra utkikkspunktet ved Golden Gate.

Typisk Golden Gate-bilde. Tåka ligger som oftest over deler av broa. 

  

Et litt mindre typisk Golden Gate-bilde. Sånn ser det altså ut under og ved siden av broa. 

Her har han foreviget pappaen og lillebroren sin i Calaveras Big Tree State Park, litt lenger nord i California. Her så vi enorme trær, flere meter i diameter. 

Deler av et hult tre i Calaveras-parken. 

Storebror har tatt så mange fine bilder at jeg velger å dele det opp i tre innlegg. I de neste fotoinnleggene kan du få se blant annet Grand Canyon, Lost Springs (stedet som har fire innbyggere), saltslettene i Bonneville og en “bilkirkegård” med mange rustne lekkerbiskener for dem som liker slikt. 

– Renate – 

 

Vil du følge bloggen min på Facebook? Klikk her 🙂  

#stoltmamma #foto #fotograf #fotografi #bilder #barn #usa #roadtrip #goldengate #sanfrancisco #bigtrees #calaveras #syvårgammelfotograf #muligensirrelevant #nettavisen #side2 #blogg

6 kommentarer

Siste innlegg