Her shopper hertuginne Kate til barna

For to dager siden fikk hertuginne Kate av Cambridge en ny sønn. Han ble som sine to søsken født på St. Mary’s Hospital i Paddington i London, og et medisinsk team på rundt 20 personer var tilgjengelig for hertuginnen. Hva skulle alle holde på med, tro? Jeg hadde rundt 10 personer i sving ved en av mine fødsler og synes egentlig det holdt i massevis.

Men, grunnen til at jeg skriver om dette er først og fremst fordi jeg øynet en gylden mulighet til å få brukt et av bildene søstra mi tok i London for to og et halvt år siden.  

Optimistisk og rimelig fersk i frilansjournalistgamet dro jeg til London og satset på at vi kunne skyte bjørnen først og selge skinnet etterpå. For det har jeg hørt at skal være det lureste. Men nei, ikke i denne bransjen − jeg har skjønt det nå. Etterspørselen etter en guide til de mest eksklusive barneklesbutikkene i London var ikke så stor, og den planlagte reportasjen ble aldri solgt. Og hva har det med Kates nye baby å gjøre, tenker du kanskje nå. 

SAMSUNG CSC

Foto: Maria Rasmussen, New Room Interior

Jo, du skjønner, i en av butikkene vi besøkte, en søt liten babybutikk som het The Nursery Window, hadde noen av plaggene lapper som fortalte at prins George eide noen av plaggene de solgte i butikken. Butikkeieren fortalte stolt at hertuginne Kate var fast kunde hos dem. Så enten du har lyst til å ha de samme klærne som Kates baby har, eller har lyst til å se om du kan treffe på henne, kan The Nursery Window være et bra tips. Hvis hun handler selv. Og hvis butikken er åpen for andre mens Kate handler. Det var en ganske liten butikk, så hvis hun kommer med hele familien og livvaktene deres er det nok ikke plass til flere.  

Vi var i en del andre butikker også, men det er ikke så relevant akkurat nå. Men denne sengen, som vi fant i babyavdelingen på Harrods, den synes jeg Kate burde anskaffe. Den passer perfekt til en engelsk prins. 

Jeg kan dessverre ikke poste bilde av Kate med den nye babyen, for jeg må enten bruke mine egne bilder eller nettavisens bilder, men jeg fant dette av de tre eldste i familien. 

Foto: Nettavisen

Jeg er virkelig imponert over denne dama. Tenk å skvise ut en baby for så å stå noen få timer senere og se smashing og blid ut i et tordenvær av blitzer og spørsmål. Hun har ikke noe valg, dette er tradisjonen − bare å bite tennene sammen. Det får meg til å tenke på om hun muligens opptrer like verdig mens hun føder? Jeg kan virkelig ikke se for meg noe annet. Kanskje én av de 20 var der for å servere henne te som hun kunne drikke med løftet lillefinger mens hun smilte seg høflig gjennom riene. 

– Renate – 

 

Vil du følge bloggen min på Facebook? 🙂

#hertuginnenavcambridge #kate #william #george #baby #babyklær #barneklær #harrods #nettavisen #muligensirrelevant #side2

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg