En litt annerledes russebuss

I vinter en gang påtok svogeren min seg ansvaret for å lage en russebuss til datterens barnehagegruppe, og siden har ingen sett ham. Eller, de har i alle fall sett ham veldig lite, for han har stort sett vært i garasjen. Min niese er fem år gammel, og skal være rosaruss på 17. mai. 

I går var det på tide med en testtur. Tøffe typer i kul doning? Jeg sto på terassen og så dem komme borti svingen bak femtiskiltet, så jeg løp ut til veien for å ta bilde.

Hadde nok ikke trengt å løpe, for kjøretøyet hadde tilsynelatende ikke flyttet på seg da jeg kom ut. Motoren kommer fra en kondemnert elektrisk rullestol, og farten er anslått til 5-10 km/t − det vil jo variere litt med tyngden på lasten. Etter testtur nr. 1 kom de veldig raskt tilbake og forsvant inn i garasjen en stund. 

Med en benk på hver siden bak er det plass til mange rosaruss. Her er snekker Rasmussen og rosarussen. Tipper hun kommer til å være stolt på 17. mai! 

Min samboer fikk også lov å prøve seg som sjåfør, kanskje fordi han har hjulpet litt med å sveise understellet.

Testtur nr. 2 gikk veldig bra, de kjørte flere hundre meter på hovedveien uten trøbbel. Det var noe dårlig svingradius, og bremsene fungerer ikke så bra, så jeg vil anbefale å holde god avstand dersom du er i Fevikområdet og ser denne komme forbi i toppfart. 

God søndag! 

– Renate – 

 

Vil du følge bloggen min på Facebook? 🙂

#russebuss #russ #russ2018 #rosaruss #diy #nettavisen #muligensirrelevant #side2 

4 kommentarer

Siste innlegg