To timer på et stengt kjøpesenter

Min første rapport fra Gdansk ble kanskje litt negativ; det var beinkaldt, jeg fant ikke ordentlige votter, en kassadame var litt sur og vi ble litt skremt av horder av politifolk. Men det skjedde mye bra også! Vi fant masse fint når vi var på shopping, jeg har lært å si zloty (turtips: du får alltid bedre kurs om du betaler i lokal valuta), vi spiste tre fantastisk gode middager og det var mange fine gamle bygninger å se på. 

På søndagen skrev jeg jo at vi skulle ut og shoppe, og det var det vi hadde tenkt. Men da vi hadde tatt taxi til kjøpesenteret Galeria Bałtycka var det bare kaféene der inne som var åpne. Det var en ny regel, to søndager i måneden skulle alle vanlige butikker være stengt. Så vi spiste is, drakk kaffe på Starbucks og så tok vi en runde rundt for å se litt i butikkvinduer på alt vi ikke fikk mulighet til å kjøpe. Det var da vi oppdaget selfiemaskinen

Det tok en stund før vi skjønte hvordan det funka … delvis fordi det var en underlig sak vi aldri hadde sett før og delvis fordi vi ikke er så gode i polsk. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

− Stå her, også tar vi liksom bilde sånn? Nei, det ble litt rart. 

Sånn var det man skulle gjøre. Trykke på en knapp og vente. 

Og stå der og se dum ut. 

Kristin har ingenting imot å bli spist av en hai. 

Veldig gøy, i alle fall når man ikke har noenting annet å finne på. Og dagen etter dro vi tilbake og fikk shoppa litt også.

Dette innlegget ble litt intetsigende, men jeg har forstått at i bloggeverdenen er akkurat det faktisk helt irrelevant. Muligens. 

– Renate – 

 

Vil du følge bloggen min på Facebook? Klikk her 🙂   

#gdansk #polen #galeriabaltycka #selfiephotobox #selfieboks #selfiemaskin #reise #jentetur #venninnetur #muligensirrelevant #side2 #nettavisen

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg