Vegg til vegg-teppe, Anna? Virkelig?

Anna Rasmussen pusser opp, og bloggverdenen fråtser i agnene hun legger ut. Jeg har klart å stå i mot en stund, men nå må jeg bare stille det åpenbare spørsmålet:

Vegg til vegg-teppe, med tre barn i huset? 

Jeg vokste opp på 80-tallet, og da var vegg til vegg-teppe skikkelig hot. Vi var en stor ungeflokk, og av og til sølte vi selvfølgelig litt melk eller mat. Vi glemte nok også noen ganger å ta av oss skoene fordi vi bare skulle inn og hente noe. Og jeg vet at hunden vår ved et par anledninger hadde diaré. For en sjau det må ha vært! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meg (til høyre) og to av mine søstre på vegg til vegg-teppet vi vokste opp på. 

I første omgang ble flekken skrubbet så godt det gikk an, men av og til måtte tepperenseren i hus. Det var en stor koloss av en maskin. Alle møblene ble flyttet over i et annet rom, og gulvteppet var vått og luktet rart i flere dager etterpå. Hjemme hos oss hadde vi et ganske flatt teppe med begrensede muligheter til å gjemme seg bort, men hos familier som hadde valgt en mer langragget variant forekom det funn av levende markfamilier nedi teppehårene. 

Selv om jeg ikke er enig i hennes valg av gulvdekke, kan man beundre Annas skamløshet. Jeg ville personlig funnet det veldig vanskelig å se folk i øynene etter et sånt blogginnlegg. Spesielt når jeg skulle hente barna mine i barnehagen og på SFO, vel vitende om at de ansatte kanskje hadde sett meg ligge der på alle fire … og legge vegg til vegg-teppe … når alle vet at astma- og allergiforbundet anbefaler parkett. 

 

Vil du følge bloggen min på Facebook? Klikk her 🙂  

#oppussing #veggtilveggteppe #annarasmussen #muligensirrelevant #nettavisen 

  1. Til anonym: Det er ikke snakk om at de skal bestemme, det er snakk om hva astma og allergi forbundet ANBEFALER.. Selv velger jeg å følge de anbefalingene jeg kommer over, hvis det er til det beste for barna mine. Og vegg til vegg teppe trenger man ingen forskning for å forstå at er skittent.

  2. Når jeg var guttunge kom de med astma og allergier fra hjem med en hjemmeværende mor som hadde støv på hjernen. Kan kanskje den fanatiske opfølgingen av råd kanskje gitt mer astma og allergi.

  3. Joda, men det er mye, mye verre med alle rengjøringsmidlene på sprayflasker….sånn med tanke på allergier og astma. Kjemiske midler sprayes ut og svever i luften og pustes inn av både barn og voksne..og eventuelle kjæledyr. Jeg begriper ikke at folk bruker sånt. Unngår konsekvent det der, jeg. Jeg har astmaallergi. Tepper og støv og dyr gjør meg ikke noe, pollen er verre. Det samme er å puste inn rengjøringsmidler ved bruk av sprayflasker. Helt håpløst for lungene ( jada, jeg HAR prøvd noen av produktene, så jeg vet hvordan de virker på lungene mine). Jeg ser jo at det stadig kommer nye midler på sånne flasker, fordi folk vil ha det lettvint. Småskummelt at så mange synes det er ok å puste inn kjemiske midler, men…de bestemmer selv. 🙂

  4. Haha, enig med Nann Karin, og deg. “Mulig irrelevant” står det i headingen din. Så kanskje dette med vegg til vegg teppe var veldig så irrelevant og ikke hovedpoenget. Skal tro om “Mamma til Michelle” har tenkt på at datter for resten av livet må slite med at hun er “Dattra til Anna”

  5. Ha ha, ja heldigvis er vegg til vegg teppe ganske irrelevant hos meg også, selv om mine barn er voksne og jeg bare låner barnebarn av og til…
   Og kommentaren til Expat er ganske treffende også, med vegg til vegg-teppe, er man aldri alene hjemme. 😀

  6. Vel, det var nok ikke veggtilveggteppet hun ville vise frem.
   Stakkars små barn, hvem ville likt at alle ser ens mor
   vifte med puppene. Temmelig lavt nivå. Hva gjør man ikke alt
   for penger.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg