hits

"Drivhuset" 4 uker etter planting

Alle plantene

1. april plantet jeg forskjellige frø i 12 potter. Det skjer mye på fire uker! 

Tomt

Jeg husker ikke hva jeg har plantet her, men her har det ikke skjedd noe som helst. 

Sukkerert

Naboen har det gått desto bedre med, sukkerertplanten må jeg snart plante ut så den kan få litt mer plass. 

Ukjent 1

Jeg vet ikke hva dette er for noe, men den ser ut til å vokse og ha det bra, så jeg gleder meg til å finne det ut etter hvert. 

Gresskar

Denne kjente jeg igjen med en gang den kom opp. Jeg har plantet gresskar flere ganger før. Planten vokser fort og blir kjempestor, men så dør den før det kommer noe gresskar. Jeg håper på bedre hell i år. 

Tomat 1

Dette må være tomatplante. Tror dette er vanlig tomat ... 

Tomat 2

... og at dette er cherrytomat. Det var noe av det eneste vi fikk skikkelig bra til i fjor, da tok jeg den med inn i august og hadde den stående inne ved de store vinduene. Da fikk vi nye tomater langt utover i september. 

Salat

Dette er en slags salatblader, husker ikke helt hva de heter. Synes den klarer seg passe bra. Det kan vi dessverre ikke si om neste på lista ... 

Gressløk

Triste greier. Gressløken består foreløpig av omtrent fire gress-strå. 

Ukjent 2

Dette er jeg veldig usikker på hva er. Spesielt siden det er to helt forskjellige planter her. Den øverst i bilde er lik som "ukjent 1", jeg må ha hatt rester av frø på fingrene som har falt oppi her. Men de to andre vet jeg heller ikke hva er. De er slappe og spinkle. 

Ukjent 3

Jeg tror dette er blomkål eller brokkoli, men jeg kan ikke huske hvilken av de to jeg plantet. Dette blir veldig spennende! 

Gulrot

Her har jeg plantet flere gulrotfrø i fire hull, i tilfelle noen av dem var defekte, de var litt gamle. Mulig resultatet blir rare sammenvokste gulrøtter, jeg gleder meg til å se. 

Mais

Her plantet jeg to maiskorn, men bare det ene kom opp. Og nå ligger planten litt sånn slapt til den ene siden, jeg mistenker at den har vært angrepet av en ball eller kanskje et tresverd. Det er minuset med å ha drivhus i samme rom som ungene leker. Vel, det var det, jeg skriver mer om grønnsakshagen min når jeg har flyttet den ut. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar