hits

Julebord med Tommy Steine og omvisning på Stortinget

26.11.2017 - 18:50 Ingen kommentarer

For en som er ansatt i kommunen er det ekstra stas når jobben til samboeren steller i stand julebord på hotell i Holmenkollen, med treretters middag med tilhørende vin, live musikk og privat stand-up show med Tommy Steine.

Dette er det eneste bildet jeg fikk tatt av Tommy Steine. Det er faktisk helt utrolig at det er mulig å ta et så dårlig bilde. 

Julebordet varte hele helgen, så på lørdags formiddag dro mange til Oslo sentrum for å shoppe. Jeg hadde fortsatt en aldri så liten økonomisk hangover fra forrige helg, og nøyde meg med å kjøpe en liten gave hver til guttene. Det hjelper bittelitt på den dårlige samvittigheten jeg har for å reise på tur uten dem to helger på rad.

Vi tok t-banen ned, og etter et besøk i en hattebutikk og litt surring rundt omkring endte vi litt sånn tilfeldig opp i kø til omvisning på Stortinget. Det stod noen folk der, vi lurte på hvorfor, så viste det seg at det var fem minutter til neste runde, og vi hadde litt tid å svi av ... 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg kan ikke huske at jeg var så sur som jeg ser ut. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Dette er hva hver stortingsrepresentant har foran seg når de er på møte i stortingssalen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Fint tak i et annet rom på Stortinget. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Og her er hotellet vi bodde på, Scandic i Holmenkollen. 

Så sånn var min helg. Nå har jeg fått nok av reising for en stund, og gleder meg stort til å bruke neste helg på å pynte til jul iført pysjbukse. 

- Renate - 

 

Vil du følge bloggen min på Facebook? Klikk her :)  

#julebord #tommysteine #holmenkollen #stortinget #oslo #muligensirrelevant #nettavisen   

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar