hits

Hei Reidun!

11.10.2017 - 15:49 6 kommentarer

Jeg ER SÅ LEI av all den såkalt personlige reklamen som dumper ned i innboksen min støtt og stadig. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette er meg som er lei. 

«Gratulerer med dagen, Renate! I anledning din bursdag vil vi gi deg et gavekort på 50 kr.» Å, jippi, jeg er jammen heldig! Dere vet navnet mitt! Og husker på bursdagen min! Å, jeg blir så rørt. Ville aldri i verden funnet på å handle noe hos dere ellers, for jeg trenger ingenting, men nå som jeg har fått 50 kr* (*hvis jeg handler for mer enn 200,-) − ja, nå skal det handles!  

«På tide med en reise, Renate?» Så dere vet at jeg er glad i å reise? Og vet at jeg har sett på hoteller i London tidligere? Å, dere kjenner meg så godt! Jeg føler liksom at dere bryr dere om meg. Dette handler åpenbart ikke om at dere ønsker å tjene penger på meg, det er bare at hjertene deres strømmer over av godhet − så dere ønsker at jeg skal ta meg litt fri og dra på en tur. Også har dere spesialtilbud til meg i tillegg − jeg er solgt!

Og denne her, som jeg fikk i går, synes jeg liksom var litt ekstra koselig. Så koselig at jeg svarte på den, faktisk. "Jeg heter ikke Reidun, og jeg er ikke forfatter", svarte jeg. Blant annet. 

Jeg har anonymisert teksten med spraymaling i paint. Hadde det så gøy at jeg holdt på å glemme å hente sønnen min på skolen.

I en epost som starter med «God søndag, Renate» finner jeg navnet mitt fire ganger, strategisk plassert rundt omkring i en lengre tekst.

Wow, har hun virkelig skrevet dette bare til meg? En hyggelig og høyst personlig epost, fra henne til meg. Det er en ære å få sånn spesialbehandling, jeg bare mååå melde meg på kurset hennes. Jo før, jo bedre. Hvor skal jeg skrive inn kredittkortnummeret mitt?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ser jeg ut som om jeg er såå dum? (Det var et retorisk spørsmål, kjære kommentatorer) 

Også en gøyal en: «Good news, Renate − you'll like this!» Jeg åpner eposten og finner reklame for en støvsuger. En støvsuger! Hahaha! Oh, how well you know me ... 

Trenger vi flere eksempler? Jeg tror ikke det. Jeg vil egentlig bare si: 

SLUTT med det tullet der! 

 

Vil du følge bloggen min på Facebook? Klikk her :)  

#irritert #åsåpersonligdaliksom #skråblikk #muligensirrelevant #nettavisen 

6 kommentarer

På bærtur

11.10.2017 kl.16:50

Eller den andre varianten: Linda på Footway..blablabla, eller Pär på Footway, Cecilie på Brandos..whatever. Jeg gir faktisk blanke blaffen i hva de ansatte i nettsjappene heter...

Noen som driver med markedsføring tror at bruk av fornavn og det å være dus selger mer. Niks, det gjør ikke det. Dere tråkker over en sosial grense,- dere er ikke mine venner.

Renate Andersen

11.10.2017 kl.16:58

På bærtur: Ja, det er nesten like irriterende! :D Og det selger definitivt ikke mer, nei, det fører heller til trass-boikott :)

Minrefleksjon

11.10.2017 kl.18:20

Uff, jeg nikket når jeg leste dette! Men du skriver herlig :D

Renate Andersen

11.10.2017 kl.19:51

Minrefleksjon: Tusen takk :)

Oldemorbloggen

11.10.2017 kl.23:36

For ikkje å snakke om dei som hevdar at eg har kr 12385,17 på ein konto, som er mine og som det er berre å hente ut. Nesten dagleg får eg slike, men dette er vel ikkje reklame, berre svindel. Som regel er avsenderen eit norsk kvinnenamn.

Renate Andersen

12.10.2017 kl.14:21

Oldemorbloggen: Ja, de har begynt å bli gode på å finne litt mer troverdige avsendernavn, så flere åpner epostene. Ganske irriterende det også!

Skriv en ny kommentar