hits

Dammit Doll ...

28.07.2017 - 16:47 Ingen kommentarer

Vi er hjemme! Flyet gikk fra Newark klokka sju onsdag kveld, og da vi landet i Oslo var klokka plutselig blitt halv ni torsdag morgen. Men du lurer kanskje litt på hva det er jeg har tatt bilde av? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er to Dammit Dolls, som man kan få kjøpt i souvenirbutikken på Newark. (Enhver likhet med virkelige personer er nok en ren tilfeldighet.) 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
"Når ting ikke går så bra, og du har lyst til å slå i veggen og skrike, her er en liten Dammit Doll, som du ikke kan klare deg uten. Bare ta et godt tak i beina på den og finn et sted du kan slå den mot. Og mens du slår den flat, rop: "Dammit! Dammit! Dammit!"" 
 

Nyttig liten sak, altså. 

Jeg har i løpet av USA-turen vår fått en del ønsker fra lesere om en oppsummering, med litt tips og erfaringer fra roadtrip med små barn. Det kommer, men før man kan oppsummere må man bare få summet seg først, og det er det vi driver med akkurat for øyeblikket. 

Den foreløpige summingen har bestått i å sove til midt på dagen, rydde utav kofferter, vaske en gigantisk haug med klær, se gjennom post og ligge på sofaen. Guttene koser seg med roen og stillheten, og tegner eller bygger lego, uten å mase noe særlig på meg. I dag morges smakte det veldig bra med makrell i tomat, og guttene har (helt frivillig) ikke spist noe annet enn grovbrød med leverpostei siden vi kom hjem. Det er godt å være hjemme igjen! 

 

Vil du følge bloggen min på Facebook? Roadtripen er over for denne gang, men jeg fortsetter å blogge om irrelevante ting minst to ganger i uka

#roadtrip #roadtripusa #usamedbarn #ferie #sommerferie #reise #hjemmeigjen #trump #dammitdoll #muligensirrelevant #nettavisen 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar