hits

Washington D.C. og kjipt motell i Alexandria

23.07.2017 - 16:15 Ingen kommentarer

Etter den lille svippturen til Niagara Falls kjørte vi rett sørover, og overnattet én natt i Altoona i Pennsylvania. Dagen etter fikk jeg litt kvalitetstid på Walmart (jeg elsker Walmart), før vi kjørte videre til Washington D.C. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den eneste planen vi hadde for dagen var å få sett Det Hvite Hus. Det snublet vi tilfeldigvis over etter å ha gått i fem minutter, så da rakk vi en del mer. Det var ingenting å si på vaktholdet. De hadde sperret av hele gata som går langsmed hagen utenfor, så dette bildet tok jeg andre gangen vi gikk forbi, da var Trump's viktige gjester reist, så de hadde åpnet opp igjen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Første gangen måtte vi stå her, bak en gul teip. Guttene fikk hver sitt Secret Service-klistremerke av en politimann. Stor stas. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Siden det var så lettvint å finne Det Hvite Hus gikk vi en tur bort til Washingtonmonumentet også. Sånn ser det ut nedenfra. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Og sånn ser det ut fra parken foran. Det var veldig mye parker i Washington D.C. Fin by. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Akkurat da vi skulle gå mot bilen igjen kom jeg på at jeg hadde glemt å ta selfie, så jeg tok en dobbel en med både monumentet og minnesmerkene fra andre verdenskrig. Det får bli som det blir, tenkte jeg. Og det ble det. 

Vi tok oss ikke råd til å overnatte inne i byen, så vi hadde bestilt motell utenfor Alexandria, bare en liten svipp fra D.C. Det var ikke særlig stas. Området rundt motellet var slitent og lite trivelig, rommet var ganske skittent, og i resepsjonen kunne vi se skjermer som viste hva som foregikk i hver eneste krok av parkeringsplassen og uteområdet. De hadde egen sikkerhetsvakt som var der hele døgnet, og jeg antar at både det og overvåkingen var nødvendig, for vi så ikke noe slikt andre steder vi overnattet. Hele kvelden og utover natten hørte vi sirener. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dagen etter var vi inne i selve byen Alexandria, og der var det en helt annen stemning. Kjempekoselig, og en lang handlegate, så jeg fikk shoppa litt. Vi spiste konfekt på en bitteliten sjokoladebutikk, og fersk iskrem på Nicecream. Jeg la merke til en rar ting − i denne lille byen hadde de to parykkbutikker. Makes you wonder ... 

 

Vil du følge bloggen min på Facebook? Denne sommeren kjører vi på tvers og litt i sikk-sakk over USA 

#roadtrip #roadtripusa #usamedbarn #ferie #sommerferie #reise #alexandria #virginia #washingtondc #dethvitehus #washingtonmonumentet #muligensirrelevant #nettavisen 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar