hits

Saltslettene i Bonneville, 4th of July feiring og byen med fire innbyggere.

13.07.2017 - 05:40 Ingen kommentarer

Saltslettene i Bonneville er kanskje mest kjent for Bonneville International Speedway, hvor det er satt mange fartsrekorder opp igjennom. Jeg anbefaler solbriller hvis du skal hit, det var veldig, veldig hvitt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Vi gikk litt rundt på saltslettene, de var ru og egentlig ganske vonde å gå på, men det var veldig stilig. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tidligere på året ligger saltslettene under vann, og det var fortsatt vann igjen på et lite område. Lillebror satte seg ned der, og da shortsen tørka var den kritthvitt der den hadde vært våt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Fine farger på saltslettene. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tips fra Tripadvisor: "If you're gonna drive on the saltflats, always use a rental." Det gjorde vi. 

 

4th of July feiret vi på Casper Speedway i Wyoming. Her var det dirttrack racing, og jeg lot meg overtale fordi arrangementet også innebar å se fyrverkeriet som ble sendt opp fra Casper sentrum.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Klokka ti på kvelden tok racinga pause, lokalradioen ble satt på med skikkelig patriotisk Amerika-musikk, og fyrverkeriet var i gang. Bildene mine av fyrverkeriet ble helt ubrukelige, siden jeg bare har kameraet innstilt på "auto", og ikke har funnet utav hvordan man tar bilder i mørket. (Uten blits, altså. Det bare ødelegger.) 

Lost Springs

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da jeg lette på kartet etter steder vi kunne overnatte, lå Lost Springs passelig til. Men jeg klarte ikke å finne noe hotell der når jeg søkte på nett, så vi bestilte overnatting i neste by. Da vi kjørte forbi der var det ikke lenger så veldig merkelig at det ikke fantes hotell. "Byen" har fire innbyggere. (Pop=population) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dette er hele Lost Springs. Byen har to forretninger; den ene en bar og den andre "Antiques & Stuff". Hadde vi hatt bedre tid ville jeg sjekka ut hva slags stuff det var snakk om. 
 

Snart kommer det mer - vi har sett Buffalos på ekstremt nært hold. Visste du at bisonokser liker salt? Det visste ikke jeg før turen vår i Custer State Park i South Dakota ... Følg med i neste episode. 

Vil du følge bloggen min på Facebook? Denne sommeren kjører vi på tvers og litt i sikk-sakk over USA 

#roadtrip #roadtripusa #usamedbarn #ferie #sommerferie #reise #lostsprings #bonneville #saltflats #speedway #casperspeedway #fourthofjuly #dirttrackracing #muligensirrelevant #nettavisen 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar