hits

Las Vegas med barn

05.07.2017 - 17:15 6 kommentarer

Jepp, vi dro med barna til Las Vegas. Jeg ser ikke for meg at dette er stedet småbarnsfamilier drar på en ukes sommerferie, men å stikke innom en liten tur når vi først skulle forbi, det syntes jeg var innafor.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Vi overnattet i to netter, så vi hadde én hel dag der. Vi startet den med å spise pannekaker til frokost inne i Fremont-gata, siden den lå rett ved siden av hotellet vårt. Allerede på denne tiden av døgnet var det en del liv og røre der, og vi hadde ennå ikke rukket å innta frokosten da vi fikk se en fyldig mann med kaninører, iført hotpants og trekantbikinitopp. Jeg hadde forventet at de som kledde seg på denne måten rettferdiggjorde det med en skikkelig dose godt humør, men der tok jeg feil. Den middelaldrende mannlige bunnyen så pottesur ut.    

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Når ikke det finnes lekestativ klatrer man på det man har. 
 

Etter frokost og litt shopping satte vi oss på en Deuce-buss. Man kunne gå av og på i 24 timer for $8 for voksne og $4 for barn. Vi hadde tenkt å gå av på et buss-stopp nær et lite bilmuseum, men forstod ikke at vi faktisk måtte trykke på stopp-knappen for å få bussen til å stoppe, så vi gikk av et stopp for sent. Ikke noe problem, på gps'en så det ut som om det gikk an å ta noen snarveier gjennom et par bygninger, så ville vi være der på noen minutter. Første bygningen vi gikk gjennom var Circus Circus, og det gikk greit. Så var det bom stopp.

Vi kom til en slags militærbase som vi var nødt til å gå rundt, og gps'en sa at det ville ta en halvtime. I skyggen var det 42 grader, men det var ingen skygge på denne strekningen ... Vi gikk langs hovedveien, ved siden av seks filer med biltrafikk, og det eneste mennesket vi så på hele gåturen var en mann som lå ved et veikryss. Han spurte om han kunne få en vannflaske av oss, og å gi ham den ble det eneste utbyttet vi fikk av turen. Da vi hadde gått i et kvarter, gav vi opp. Varmen var helt uutholdelig, og vi gikk inn i den første bygningen vi kom til, et casino, og satt der og lot airconditionen blåse liv i kroppene våre igjen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Litt senere fant vi et Deuce-stopp, og tok bussen til Bellagiofontenen. Storebror likte vannshowet, mens Lillebror syntes det bråkte for mye.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Venezia-kanalbåter i et basseng. 
 

Restauranten vi spiste middag i var like barnevennlig som noen annen vi har vært på, og guttene fikk fargestifter og meny til å tegne på. Da alle var mette tok vi bussen tilbake til Fremont Street, som var nærmeste stoppested til hotellet. Siden guttene alt hadde sett en del tilfeldige mennesker ute på gata ikledd høye hæler, lakk, lær og lite annet, gikk vi like gjerne gjennom Fremont på vei til hotellet. Så fikk de sett puppedusker også. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Etter bare én dag der skal jeg ikke komme med noen anbefaling for eller imot Las Vegas med barn − men selv syntes vi at denne éne dagen var nok. Greit å ha fått sett det, men det var litt bråkete og masete for min og guttenes smak. I følge barna var hotellbassenget det beste med oppholdet der, og basseng finner man jo en del andre steder også ... 

 

Vil du følge bloggen min på Facebook? I tre uker til kjører vi på tvers og litt i sikk-sakk over USA 

#roadtrip #roadtripusa #usamedbarn #ferie #sommerferie #reise #lasvegas #lasvegasmedbarn #vegas #bellagio #muligensirrelevant #nettavisen 

6 kommentarer

Ståle

06.07.2017 kl.11:05

Har akkurat samme erfaring. Las Vegas er mest for voksne, og som de fleste byer i USA, er det vanskelig å komme seg rundt uten egen bil, eller med drosje.

Når det er sagt, har Las Vegas en del å by på utenom spilling, men man må ofte lete det frem på forhånd, da det gjerne er litt "smale" greier!

F.eks er det kun 12 års grense på denne:

http://bulletsandburgers.com/packages/the-bullets-and-burgers-experience/

Her er det mere:

http://www.lasvegaskids.net/things-to-do/las-vegas-attractions-landing/

Renate Andersen

07.07.2017 kl.04:12

Ståle: Ja, det er nok mest for voksne, dette var ikke så veldig stas, synes jeg. Men det er sikkert mye vi ikke har sjekket ut. På roadtrip blir det litt sånn at vi googler stedet vi skal til hvis vi har tid, men som oftest har vi ikke så mye tid til å gjøre research, vi bare tar en titt der vi kommer :)

Ola nordmann

07.07.2017 kl.00:06

Bedre i Vegas for barn enn at de skal snuble over fulle og arrogante narkomanes i alle Norges parker.

Renate Andersen

07.07.2017 kl.04:13

Ola nordmann: Ordene "arrogant" og "narkoman" passer ikke sammen for meg.

AneSola

08.07.2017 kl.21:20

Så kjekt at du deler fra turen deres. Jeg har veldig lyst til å ta med meg guttene mine på en tur, men tenker det får bli om noen år enda, men er i full gang med å samle inn tips til hvor man bør stoppe innom.

Kos dere masse på veien, og ser frem til å se mer:)

Renate Andersen

09.07.2017 kl.00:23

AneSola: Jeg anbefaler det virkelig! :) Men det er nok lurt å tenke på det en stund, og lage seg en slags vag plan i hodet. Jeg har drømt om en slik tur siden lenge før jeg fikk barn, så det var absolutt på tide for oss :D Mer fra turen vår kommer veldig snart!

Skriv en ny kommentar