hits

Er det lov å kjøre romskip når man har drukket vin?

09.04.2017 - 17:15 4 kommentarer

Jeg har lagt merke til at de store bloggerne av og til har sånne spørsmål og svar-innlegg, der de svarer på det leserne har spurt om den siste tiden.

Nå har det seg sånn at det er ingen som sender meg spørsmål på bloggen. Hvorfor? Jeg vet virkelig ikke.

Men jeg prøver å bli en ordentlig blogger, så jeg tager det jeg haver. Det finnes nemlig noen som bombarderer meg med spørsmål hver eneste dag; barna mine.

Så her kommer et utvalg (lite google-vennlige) spørsmål mine kjære små har stilt meg i fullt alvor. Og mine forsøk på ordentlige svar: 

 

Smelter statuer når man steker dem?

− Det kommer an på hva statuen er laget av. Jeg tror ikke det er spesielt vanlig å steke statuer.

 

Er det lov å kjøre romskip når man har drukket vin?

− Det ser ikke ut til å finnes egne promillegrenser for romfart ... (Jeg googlet det, og det var ikke ett eneste treff på alkohol og romfart.) Men man blir litt sånn surrete i hodet når man drikker vin, og da er det ikke noe særlig lurt å kjøre verken romskip eller andre kjøretøy. 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nå skal ikke jeg påstå at Skrue McDuck var alkoholpåvirket i denne historien - men med en liberal romfartsalkoholpolitikk ville vi nok se mer av slike avgjørelser. 

 

Hva gjør drager med mennesker etter at de har fanga de?

− Spiser dem. Neida, hihi. De vil nok bare ha en venn, og det er ikke så lett å skaffe venner når man puster ild. Husker du dragen Eliot? Han ville være venn med Peter, vet du. Mange drager er nok like snille som ham. 

 

Hvordan ser stjernene ut på baksiden?

− Hmmm ... Godt spørsmål. Jeg tror ikke det er noen som har sett stjerner fra baksiden? De ser nok omtrent like ut på begge sider. Ja, det tror jeg de gjør. 

 

Hvorfor er det så langt til Grimstad?

− Fordi vi bor ganske langt fra Grimstad.

 

(Egentlig bor vi ikke så veldig langt fra Grimstad, men barna mine synes det er veldig kjedelig å kjøre bil.)

 

Følg gjerne bloggen min på Facebook :)

#spørsmålogsvar #hvasadu? #eeeh #jegvetikke #godtspørsmål #barn #mamma #mammablogg

4 kommentarer

Rune Kinnerød

09.04.2017 kl.17:35

http://gizmodo.com/why-astronauts-were-banned-from-drinking-wine-in-outer-1513304233

Renate Andersen

09.04.2017 kl.18:17

Rune Kinnerød: Sherry, faktisk! :D Men de drakk det nok ikke mens de kjørte.

Wendy

09.04.2017 kl.18:36

:) Usikker om du egentlig har lyst å få masse spørsmål, mitt inntrykk er at de ordentlige bloggerne ikke får så veldig mange hyggelige spørsmål. Forsett som du gjør nå, så er jeg sikker på at du snart kan poste "ukas spørsmål" eller "ukens favorittøyeblikk" - mitt favorittøyeblikk denne uken var å kunne bæsje i fred tidligere idag! God påske til deg og dine - gleder meg til neste innlegg :)

Renate Andersen

09.04.2017 kl.18:53

Wendy: Haha :D Nei, jeg får egentlig mer enn nok spørsmål til å holde meg i aktivitet her hjemme, og spørsmålene jeg får er nok mye morsommere enn det toppbloggerne må svare på, ja! :D Høres ut som om du også har en travel hverdag :D

Skriv en ny kommentar